вівторок, 22 жовтня 2013 11:06

У Волгограді мусульманський молитовний дім закидали "коктейлями Молотова"

У Волгограді мусульманський молитовний дім закидали "коктейлями Молотова"
Фото: nazaccent.ru

У Кіровському районі Волгограда невідомий закидав пляшками із запальною сумішшю мусульманський дім, повідомив "Інтерфаксу" представник правоохоронних органів міста.

Інцидент стався о 3:35 мск. "В цей час невідомий розбив скло і кинув дві пляшки з запальною сумішшю в молитовний зал двоповерхового житлового будинку", - сказав співрозмовник агентства.

Він зазначив, що будинок був поставлений на охорону, і спрацювала "тривожна кнопка", і через кілька хвилин на місці були співробітники позавідомчої охорони.

Постраждалих немає. Загоряння було ліквідовано власними силами мешканців будинку.

Поки немає офіційних коментарів правоохоронних органів з цього приводу.

Нагадаємо, високий, жовтий рівень терористичної небезпеки введений у Волгоградській області ввечері 21 жовтня у зв'язку з терактом, який стався в рейсовому автобусі в Волгограді. В результаті вибуху загинули сім чоловік, у тому числі смертниця Наїда Асиялова, яка, за деякими даними, була цивільною дружиною члена дагестанського підпілля Дмитра Соколова. Поранення отримали 28 осіб, з них п'ятеро перебувають у вкрай важкому стані.

У Волгоградській області оголошено триденний траур за жертвами теракту. Влада області пообіцяла виплатити родинам загиблих при вибуху по одному мільйону рублів, важко постраждалим - по 400 тисяч рублів, а іншим пораненим - по 100 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «У Волгограді мусульманський молитовний дім закидали "коктейлями Молотова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути