Ексклюзиви
неділя, 20 жовтня 2013 10:13

У Буенос-Айресі в залізничній аварії постраждали 79 осіб

У Буенос-Айресі в залізничній аварії постраждали 79 осіб
Фото: АР

У столиці Аргентини Буенос-Айресі на залізничній станції поїзд потрапив в аварію, в результаті чого постраждали 79 осіб.

Як повідомляється, пасажирський потяг не зміг загальмувати і врізався в буферний упор в кінці платформи. Кілька вагонів зійшли з рейок і отримали пошкодження, госпіталізовано 58 осіб, включаючи машиніста. П'ять осіб знаходяться у важкому стані, у них переломи. Частина з тих, хто постраждав у результаті аварії, чекали поїзд на платформі, вони отримали поранення від розбитих вікон вагонів.


До машиніста в лікарні приставлена поліцейська охорона, так як він знаходиться під вартою до з'ясування обставин аварії. Представники залізничної служби приступили до з'ясування причини аварії.


За словами очевидців, з управлінням поїзда було щось дивне ще до аварії. Один з пасажирів Джордж Ромирес повідомив, що на попередніх станціях машиніст зупинявся, вже проїхавши перон, і йому доводилося вмикати задній хід, щоб відкрити двері.


Аналогічний інцидент стався з пасажирським складом на столичній станції в лютому 2012 року, тоді загинули більше 50 людей, 600 постраждали.

Зараз ви читаєте новину «У Буенос-Айресі в залізничній аварії постраждали 79 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути