середа, 27 листопада 2013 13:47

У Вінниці юнак зґвалтував 90-річну жінку

У Вінниці юнак зґвалтував 90-річну жінку
Фото: takeinfo.net

Виклик з повідомленням про зґвалтування 90-річної жінки надійшов 26 листопада близько 3-ї години ночі. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Протягом доби міліціонери Вінниці встановили особу та затримали зловмисника, повідомляє СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

За попередніми даними слідства, 20-річний мешканець Вінницької області, розбивши віконне скло, проник до будинку старенької та вчинив над нею сексуальне насилля. Ґвалтівник покинув свою жертву лише тоді, коли в двері будинку почала стукати племінниця потерпілої.

Працівники міліції затримали кривдника літньої жінки у його оселі в Немирівському районі.

Як з'ясувалось, підозрюваний вже потрапляв у поле зору міліції та раніше відбував покарання за крадіжки. Постійного місця роботи він не мав та заробляв на життя жебрацтвом.

Наразі молодик дає покази слідчому. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) КК України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

В ході слідства зловмиснику буде призначена судово-психіатрична експертиза, яка визначить, чи усвідомлював зловмисник свої дії в момент скоєння злочину.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці юнак зґвалтував 90-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути