пʼятниця, 20 квітня 2012 14:00

У Вінниці школярі підірвалися на саморобній вибухівці

У Вінниці школярі підірвалися на саморобній вибухівці
Після вибуху двоє школярів опинилися у лікарні. Фото: tsn.ua

Ввечері 19 квітня у Вінниці троє 15-річних школярів підірвалися на саморобній вибухівці. Двоє в лікарні у важкому стані, повідомляє МНС.

Сьогодні вранці в реанімаційному відділенні після важкої операції прийшов до тями Дмитро Ткачук. Йому довелося ампутувати кисть лівої руки.

"Сильно травмована і права рука. Будемо сподіватися, її ампутувати не доведеться. Загалом, стан хворого важкий, але стабільний. Перевірили роботу внутрішніх органів все працює чудесно. Хлопець потрохи їсть", - розповів лікар реанімаційного відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині школяреві відірвало 4 пальці від вибуху піротехніки

Другого школяра, В'ячеслава Пуголовсіна, перевели до травматології. У нього рвана рана правої верхньої кінцівки, садна лівої верхньої кінцівки, травма ока, стан середньої важкості. Третій постраждалий отримав легші травми, в лікарню його не госпіталізували.

"Підлітки знайшли в інтернеті інформацію про те, як можна в домашніх умовах зробити вибухову суміш. Для виготовлення треба пігулки, електроліт та карбід. Змішавши дані речовини у пластиковій пляшці, школярі пішли випробовувати "іграшку". За гаражами біля будинку вони підпалили її, внаслідок чого стався вибух", - повідомляють в прес-центрі МНС Вінниччини.

 

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці школярі підірвалися на саморобній вибухівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути