Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2013 16:49

У Вінниці "Рено" виштовхав "Жигулі" на двох пішоходів
7

Фото: Фото: 20minut.ua

10 червня о 20.20 на перехресті Першотравневої та Театральної вулиць у Вінниці зіштовхнулись "Рено Кенго" та "ВАЗ-2105". Зупинились вони на тротуарі.

Як повідомляє начальник відділу профілактики ДАІ у Вінницькій області Володимир Мотичко, ВАЗ повертав з Театральної на Першотравневу.

"А "Рено" рухавя у зустрічному напрямку. Після зіткнення їх відкинуло на тротуар. "Рено" врізавсь у залізний стовп, на якому висить світлофор. Хто винен в аварії, з'ясує слідство. Обидва водії відбулись переляком, а пасажирка ВАЗу отримала чисельні ушкодження. Її госпіталізували у лікарню", - розповів він.

Каретою швидкої допомоги жінку доставили до міської лікарні швидкої допомоги із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та численними саднами і забоями.

За словами свідків, водій "Жигулів" повертав ліворуч на Першотравневу з Театральної.

"Йому вже загорівся зелений. А "Рено"намагався встигнути проскочити на жовтий по Театральній назустріч "Жигулям". Ось і зробили ДТП. А ще збили двох пішоходів на тротуарі. Ті щойно перейшли дорогу по "зебрі". Якби не світлофорний стовп, машини переламали б юнакові і дівчині руки-ноги", - зауважили вони.

Дівчина отримала забій однієї руки, а хлопець — обох. Їхати у лікарню вони відмовились. Тому медики зробили їм перев'язку та відпустили додому.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці "Рено" виштовхав "Жигулі" на двох пішоходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути