понеділок, 10 червня 2013 17:28

Донеччанка загинула в ДТП у столиці
6

Це ДТП сталося сьогодні, рано вранці - приблизно в 05.20, у Києві, у Деснянському районі, на житловому масиві Троєщина, перехресті вулиць О. Бальзака та Лісківській.

Попередньо встановлено, автомобіль Opel Omega рухався по Лісківській від Радунської в напрямку М. Цвєтаєвої. У цей час перпендикулярно його напрямку їхав Volkswagen Transporter. Його водій стверджує, що саме водій легковика намагався проскочити на заборонний сигнал світлофора. Це підтверджують і свідки ДТП. Як було насправді - встановить слідство. Точно відомо тільки, що молода жінка (1983г.р.), що приїхала в гості до Києва з Донецької області, померла на місці, пише Автополігон.

Прибулі медики "швидкої" нічим не змогли допомогти загиблій, лише констатували смерть. Також лікарі госпіталізували чоловіка-пасажира з Опеля - із закритою травмою грудної клітки, а також його попутника з переломом стегна та закритою черепно-мозковою травмою. Також на лікарняному ліжку опинився і водій Опеля і водій Фольксвагена.

На місці працювала оперативно-слідча група.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанка загинула в ДТП у столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути