Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 12:55

У Відні 2 поїзди стукнулися "лобами", рятувальники повідомляють про велику кількість постраждалих

У Відні зіштовхнулися дві приміські електрички, повідомляє телеканал ORF. Інцидент стався вранці 21 січня на ділянці залізниці між вокзалами Вестбанхоф (Westbahnhof) і Хюттельдорф (Huetteldorf) на заході міста. Потяги зіткнулися лоб у лоб недалеко від провулка Цетнергассе (Zehetnergasse) близько 8:45 за місцевим часом (близько 09:45 за київським часом).

Рятувальники повідомляють про велику кількість постраждалих в результаті аварії, в тому числі про п'ять пасажирів з важкими травмами. Для їх транспортування прибули вертольоти швидкої допомоги. Ще близько 20 осіб отримали поранення більш легкого ступеня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині через зіткнення з вантажівкою згорів потяг

За даними організації автомобілістів Австрії (OEAMTC), одну людини затиснуло уламками поїздів, пише Der Standard. У момент зіткнення поїзди були заповнені людьми, які їхали в ранкову годину-пік на роботу.

Рух поїздів на ділянці, де сталася аварія, припинено. На вулицях, прилеглих до місця події, також ускладнено рух транспорту.

Зараз ви читаєте новину «У Відні 2 поїзди стукнулися "лобами", рятувальники повідомляють про велику кількість постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути