середа, 17 квітня 2019 10:32

У ветерана АТО вкрали гроші на операцію

У ветерана АТО вкрали гроші на операцію
Охочі допомогти ветерану АТО можуть зробити переказ на нову карту "Райффайзен Банку Аваль" 4188 3710 2264 2509 (Олександр Добродомов). Фото: https://kharkov.comments.ua

У ветерана АТО Олександра Добродомова із селища Борова на Харківщині з банківської картки викрали гроші, які збирали на операцію.

2014-го Добродомов проходив службу у Донецькій області, повідомляє видання "Коментарі. Харків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я все ще можу боротися" — волонтеру Ганні Пановій на лікування раку потрібна допомога

"Чи то від бронежилета, чи то від сирості у бліндажах та окопах почалася проблема з суглобом", — розповідав ветеран.

Зараз Олександру складно ходити. Потрібна операція із заміни тазостегнового суглоба на ендопротез, який коштує близько 100 тис. грн. Таких грошей у родини, де виховується 2 дітей, немає. До участі в бойових діях чоловік був водієм, але зараз не може працювати.

Ветеран звертався за допомогою до благодійних організацій, але йому змогли запропонувати лише продуктові набори. Тоді він звернувся до місцевої та обласної газет, де опублікували номер його банківської карти. За день люди надіслали на картку більше 12 тис. грн, але їх вкрали шахраї. За словами Добродомова, вони виманили у нього інформацію про термін дії карти, після чого заблокували телефонну сім-карту і спустошили банківську карту, перевівши гроші на кілька різних рахунків. Олександр написав заяву до поліції.

Охочі допомогти ветерану АТО можуть зробити переказ на нову карту "Райффайзен Банку Аваль" 4188 3710 2264 2509 (Олександр Добродомов).

Дружина учасника АТО Валентина Паливоди Аліна лікує рак грудей. Перенесла 2 операції, опромінення й 10 курсів хіміотерапії. На подальше лікування потрібно ще 300 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У ветерана АТО вкрали гроші на операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути