понеділок, 04 лютого 2019 16:49

"Я все ще можу боротися" - волонтеру Ганні Пановій на лікування раку потрібна допомога

"Я все ще можу боротися" - волонтеру Ганні Пановій на лікування раку потрібна допомога
Фото надане Віктором Пановим

Волонтер 40-річна Ганна Панова з Запоріжжя лікує рак грудей. Діагноз жінці поставили 2 роки тому, коли вже не можна було оперувати. Жінка перенесла 14 хіміотерапій, попереду наступна. Кожна обходиться в близько 20 тис. грн.

"Два роки тому в мене виявили рак грудей 4 стадії. В легенях і кістках були вже метастази. Оперувати вже було запізно. Я пройшла 14 хіміотерапій. Кожна обходилася щонайменше в 20 тисяч гривень. В січні зробили комп'ютерну томографію. Результат – неоднозначний. Ріст ракових клітин в легенях зупинився. Але в лівій виявили рідину. Лікарі вирішили лікувати консервативно, без відкачування. Пропонують хіміотерапію з іншим препаратом. Доза коштує 12 тисяч гривень, плюс ще додатково будуть крапати ще два препарати. Треба щонайменше ще 6 тисяч гривень. Шанс і надалі тримати під контролем мою онкологію – дуже хороший. Але продовжувати треба вже з 15 лютого. Але на моїй медичній картці залишилося всього 1,7 тисячі гривень. Мені дуже соромно просити. Але я не готова скласти руки і чекати кінця. Я все ще можу боротися. Звертаюся до небайдужих людей. Буду вдячна за будь-яку фінансову підтримку", - розповіла Ганна Панова.

Ганна і Віктор Панові є переселенцями з Донецька. В липні 2014 року змушені були покинути рідне місто.

"Ми були проукраїнськими активістами, виступали на мітингах. Займалися волонтерською діяльністю в громадській організації "Країна вільних людей". Працювали з дітками сірої зони, з переселенцями. Через свою позицію, змушені були поїхати з Донеччини. Спочатку в Черкаси, там так само продовжували займатися волонтерством. Тепер живемо в Запоріжжі, винаймаємо житло. Так сталося, що я залишився без роботи. Стою в центрі зайнятості. Вдячні людям, які допомагають на лікування Ані", - додає Віктор Панов.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7422 0909 7587 (Панов Віктор Леонідович).

Контакти Ганни Панової: 0 (66) 8888 911.

Зараз ви читаєте новину «"Я все ще можу боротися" - волонтеру Ганні Пановій на лікування раку потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути