вівторок, 09 січня 2018 14:19

"У Юри ніби щось трапилося з головою" - дружина затриманого за підозрою у вбивстві Ноздровської

"У Юри ніби щось трапилося з головою" - дружина затриманого за підозрою у вбивстві Ноздровської
Місце, де знайшли тіло Ірини Ноздровської. Фото - Нацполіція

У день зникнення юриста Ірини Ноздровської, 29 грудня 2017 року, підозрюваний в її вбивстві Юрій Росошанський знаходився вдома. А вранці 30 грудня поводився спокійно, розповіла його дружина Ольга.

Жінка не вірить у вину свого чоловіка, передають "Факти".

"Коли я знайшла записку чоловіка, мені стало страшно. У нього наче щось сталося з головою. Навіть якщо він зізнався у вбивстві, я не вірю, що він міг таке зробити. Чоловікові 64 роки. Він великий, але дуже повільний. Не уявляю, як він міг зробити це фізично. Та ще й в той час, коли по селу ходили люди. Адже, за версією слідства, це був вечір, а не ніч. А потім, як випливає з їх версією, він взяв її на плечі і поніс. Я цього не уявляю", - сказала Росошанська.

За її словами, 29 грудня 2017 року, в день зникнення Ноздровської, Росошанський був удома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Ноздровської звинуватив Росошанського у ще одному вбивстві

"Близько 15:00 до нас в гості приходив сват. Вони з чоловіком випили, згадали покійного родича. А ввечері, як мені здається, Юра теж був удома. Справа в тому, що я живу в будинку, а чоловік - у літній кухні. Він ночує там. Я ввечері була зайнята. Сусід Коля розповів, що коли о 18:30 підійшов до нашого будинку, хвіртка була закрита на засув. Чоловік так зачиняє хвіртку, коли вже не збирається нікуди виходити. Вранці 30 грудня ми з чоловіком їхали разом: я на роботу, а він - відвезти синові передачу. Юра був спокійний, поводився нормально. Про зникнення Ноздровської не говорили - я про це дізналася пізніше", - заявила дружина підозрюваного.

У той же час, за її словами, останнім часом у чоловіка бувала дивна поведінка.

"28 грудня я попросила його привітати наших племінниць. Юра завжди був дуже товариським. А тут приїхав до племінниці, віддав їй пакет зі словами: "Аня, на!"- розвернувся і поїхав. Це було зовсім на нього не схоже. Вранці я їхала на роботу, а Юра повинен був їхати до доньки. Доїхавши до роботи, я зателефонувала йому, щоб уточнити, чи є вдома йогурт. Потім виходжу з роботи в магазин - а він стоїть, чекає мене. "Чому ти тут?" - кажу. А він так дивно на мене дивиться, ніби не зовсім розуміє, що робить. Коли я розповіла про те, що сталося синові Дмитру, він сказав, що напевно у тата щось з головою", - додала Росошанська.

Затриманим за підозрою у вбивстві Ірини Ноздровської виявився 64-річний Юрій Росошанський. Батько Дмитра Росошанського, який два роки тому на смерть збив сестру Ноздровської Світлану Сапатинську. Вдома він залишив прощальну записку рідним.

Зараз ви читаєте новину «"У Юри ніби щось трапилося з головою" - дружина затриманого за підозрою у вбивстві Ноздровської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути