понеділок, 17 травня 2021 19:31

У Туреччині зникла туристка з Одеси. Рідні підозрюють викрадення

У Туреччині зникла туристка з Одеси. Рідні підозрюють викрадення
У Туреччині шукають одеситку 42-річну Яну Кривошею. Жінка останній раз виходила на зв'язок 2 травня. Фото: facebook.com/slava.krivosheya

У Туреччині шукають одеситку 42-річну Яну Кривошею.

Жінка зникла після того, як піднялася в гори. Останній раз вона виходила на зв'язок 2 травня, а після цього перестала відповідати. Про це пише її брат В'ячеслав Кривошея.

"Жахливі обставини змусили мене написати цей пост. Моя рідна сестра Яна Валеріївна Кривошея (1979 р.н.) на травневі свята (від 1 травня 2021 року) поїхала до Туреччини. Вона любить альпінізм, трекінг: море, гори, всі справи. Поїхала одна - і від людей відпочити теж. Поїхала і пропала. На 10 травня у неї був зворотний рейс, але вона не повернулася", - написав він.

В'ячеслав 12 травня приїхав до Туреччини на пошуки сестри. Разом з волонтерами і поліцією він проаналізував усі її акаунти у соцмережах. За його словами, про поїздку знала тільки мати. 1 травня після прибуття до Туреччини Яна потрапила у кемпенг Josito. Там вона питала про маршрути на гору, її там бачили і радили самій не йти.

"3-4 травня телефон подає ознаки життя, тобто батарея працює, сигнал є, призначений для користувача, активності немає. Далі сів акумулятор", - написав її брат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Балі за загадкових обставин загинули чоловік і жінка з України

Син зниклої написав заяву до поліції в Одесі. Жінку шукає місцева поліція, волонтери, а також організація AKUT. Про зникнення повідомили українському консулу в Туреччині.

"12 травня знайшли намет. 6 альпіністів пройшли маршрут на гору", - написав Кривошея.

Пошуківці досить ретельно прочесали всі можливі маршрути зниклої. Відпрацьовують версії, що жінка заблукала і впала в невідомому поки місці. Поїхала в інше місце, аби піднятися в гори. І викрадення.

У пресслужбі поліції Одеської області відповіли, що інформації про цей випадок в них немає.

На тайському острові Самуї знайшли тіло українки 32-річної Ольги Фролової. Була у розшуку майже 2 тижні. На тіло в джунглях випадково натрапив працівник місцевого готелю Утіан Уінн.

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині зникла туристка з Одеси. Рідні підозрюють викрадення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути