Ексклюзиви
неділя, 13 червня 2021 18:18

У Туреччині за загадкових обставин загинула модель-українка
3

Модель з України Анжеліка Срабьянц загинула в Стамбулі
Фото: botsman.org
Модель з України Анжеліка Срабьянц загинула в Стамбулі
Свідком загибелі Анжеліки Срабьянц став її коханий Бурак  Ерджан

Модель із України 33-річна Анжеліка Срабьянц загинула в Стамбулі, де жила зі своїм бойфрендом-турком Бураком Ерджаном. Жінка випала з балкону багатоповерхівки. Вона померла дорогою до лікарні.

Трагедія трапилася 11 червня в житловому комплексі, пише strana.ua.

Відомо, що напередодні трагедії пара вечеряла в ресторані, пили алкоголь. Дорогою додому в таксі між ними спалахнула сварка на ґрунті ревнощів. Анжеліка вдарила бойфренда кулаком в обличчя. Що відбувалося, коли вони приїхали додому - відомо тільки зі слів самого чоловіка. Ерджан каже, що зайшовши в квартиру, він пішов у ванну. Анжеліка тим часом вийшла на балкон, де повисла на перилах. Він стверджує, що намагався врятувати її, утримуючи за руку, але вона вислизнула і полетіла вниз.

У чоловіка навіть виявилося відео, на якому записаний голос дівчини. Вона кричить "Бурак, Бурак", він відповідає "Іди сюди", а потім вона кричить "Будь ласка!" і падає. Місцевих правоохоронців спантеличило, що чоловік знімав відео, замість того, щоб допомогти Анжеліці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії загинула 12-річна українка

"У їхній квартирі виявили наркотики. Ерджан запевняє, що його дівчина і раніше намагалася накласти на себе руки, намагалася різати вени. Сам він затриманий за підозрою в умисному вбивстві", - повідомили в правоохоронних органах Стамбула.

Анжеліка Срабьянц із Сум. Закінчила місцеву академію банківської справи. У Туреччині працювала моделлю, багато подорожувала. Бурак дресирує собак заможних турків.

Знайомі кажуть, що у Анжели з Бураком було велике кохання, і не вірять в його причетність до її загибелі.

У Туреччині під час відпочинку загинули студенти Сумського інституту бізнесу, економіки та менеджменту Олександр Попов та Анастасія Пришко. Вони потрапили в ДТП.

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині за загадкових обставин загинула модель-українка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути