Ексклюзиви
середа, 06 квітня 2016 12:24

У Тернополі бродячі собаки покусали листоношу

У Тернополі бродячі собаки покусали листоношу

У Тернополі в мікрорайоні Дружба бродячі собаки покусали листношу, саме коли вона розносила пошту. Жінку госпіталізували. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат Андрій Шкула, повідомляє galas.te.ua.

"Постійно отримую скарги від мешканців округу № 9 про агресивних бродячих собак. Нещодавно люди з Карпенка скаржились на гаражний кооператив "Ветеран". Там сторожі принаджують собак, які потім на людей кидаються. Я писав звернення на управління ЖКГ з проханням провести профілактичні роз'яснення керівництву кооперативу. Віз і досі там де був. Сьогодні отримав скаргу від працівників поштового відділення на Миру, 11. Днями пси покусали листоношу, вона в лікарні. Може вони і не кусають тих, хто їх годує, але вони несуть небезпеку для перехожих, дітей", – написав Андрій Шкула.

Він закликав місцеву владу забезпечити перевірку тварин щодо небезпечних для людини захворювань. У випадку агресії забезпечити їх утримання в собачому притулку у Дичкові. А також зобов'язати працівників кооперативу демонтувати собачі буди.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині не вистачає вакцин від сказу

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі бродячі собаки покусали листоношу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути