пʼятниця, 09 вересня 2011 12:03

У страшній аварії на Чернігівщині загинули 9 людей
15

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Вчора ввечері у Чернігівській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, дорогу не поділили фура та автобус. Про це повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ДАІ в Чернігівській області.

Згідно з повідомленням аварія сталася близько 18-ї години вечора на трасі "Чернігів - Мена - Сосниця - Гремяч", поблизу селища Березна Менського району Чернігівської області. Внаслідок зіткнення автобусу "MERCEDEC-BENZ" та вантажівки "VOLVO" загинули 9 людей.

"Фура, яка належить одній з тернопільських фірм, везла 17 тонн цукерок із Росії до Броварів. Водій вантажівки не впорався з керуванням, в аслідок чого виїхав на зустрічну смугу, по якій в цей час їхав автобус", - розповіла майор міліції Олена Царюк.

За її словами, автобус пасажиромісткістю 18 осіб здійснював регулярні перевезення за маршрутом "Короп – Чернігів – Київ".

"На момент зіткнення в автобусі знаходились 10 людей: водій та дев'ятеро пасажирів. Всі українці. Більшість мешканці Чернігівщини, лише двоє з Київщини з міста Славутич. В результаті автопригоди 9 осіб загинули, двом (водій фури та одній з пасажирок маршрутки, - ред.) вдалось вижити. Майже всіх загиблих вдалось ідентифікувати, крім одного пасажира. Це чоловік віком 40-45 років", - повідомила Царюк.

Як повідомили у прес-центрі ДАІ, водій фури отримав незначні поранення - він травмував коліно та лікоть. Жінку з маршрутки забрали у менську лікарню у важкому стані. Згодом вона втратила свідомість, а з Чернігова приїхав реанімобіль, який забрав постраждалу до обласного центру.

Як повідомила майор, згідно проведеної експертизи водій фури був тверезий. А згодом повідомив, що виною ДТП стала технічна несправність вантажівки.

"Чоловік сказав, що у нього заклинило кермо. Проте його слова ще має підтвердити технічна експертиза автомобіля", - зазначила Олена Царюк.

Зараз ви читаєте новину «У страшній аварії на Чернігівщині загинули 9 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути