понеділок, 07 жовтня 2013 11:26

У столиці продавець шаурми побився з міліціонером

У столиці продавець шаурми побився з міліціонером
Фото: google.com.ua

Іноземець, який нелегально торгував шаурмою в Святошинському районі Києва, заподіяв тілесні ушкодження працівнику міліції. Сталося це, коли правоохоронець намагався зупинити його незаконну діяльність.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції Святошинського райуправління внутрішніх справ у Києві разом з представниками ветеринарної міліції здійснювали обхід території, що обслуговується з метою виявлення незаконно розміщених торгових місць з продажу шаурми.

Після виявлення такого факту незаконної торговельної діяльності, працівники міліції викликали на місце події слідчо-оперативну групу райуправління.

Іноземець, який торгував шаурмою без необхідних дозвільних документів, почав перешкоджати правомірним діям працівників міліції. При спробі вилучення обладнання, за допомогою якого готували їжу, хлопець завдав удару в обличчя одному з дільничних міліціонерів.

Медики зафіксували у міліціонера закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій м'яких тканин носа і перелом носової кістки.

Торговця шаурмою затримали. Його дії кваліфіковані слідством за ч. 2 ст. 345 ( Погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів) Кримінального кодексу України. Іноземцю може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Зараз ви читаєте новину «У столиці продавець шаурми побився з міліціонером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути