четвер, 11 квітня 2019 18:46

У столиці на хабарі затримали еколога

У столиці на хабарі затримали еколога
Затримали чиновника комунального підприємства. Фото: Telegram

11 квітня в Києві правоохоронці затримали на хабарі чиновника комунального підприємства, відповідального за утримання зелених насаджень.

Затриманий є заступником директора комунального підприємства. Його звуть Олександр Войтенко, 1987 року народження, повідомляється в Telegram каналі "Київ Оперативний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На хабарі затримали посадовця екологічної інспекції

"Треба зрубати пару дерев? Знищити кущі або інші зелені насадження у парку? Немає питань: робите все, що вам потрібно, а потім просто заносите "подяку" заступнику директора КП УЗН (утримання зелених насаджень) Войтенку Олександру, 1987 року народження. Саме за такі дії його і затримали 11 квітня 2019 року. Хабар становив 40 тисяч гривень. Все чітко - затриманий на гарячому співробітниками Управління захисту економіки у місті Києві під процесуальним керівництвом Прокуратура міста Києва. Наразі затриманому заму готується повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

1 квітня у Львові правоохоронці затримали директора львівського комунального підприємства "Збиранка" (Грибовицьке сміттєзвалище) Віталія Пугача

Зараз ви читаєте новину «У столиці на хабарі затримали еколога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути