вівторок, 14 березня 2017 09:43

У США поліцейський вбив українця

У США поліцейський вбив українця

У місті Шарлотт-Мекленбург в американському штаті Кароліна поліцейський застрелив українця. Той був озброєний мисливською гвинтівкою і хотів покінчити з життям.

"Двоє поліцейських виїхали на виклик про загрозу самогубства. Родичі жителя міста повідомили про його наміри вчинити самогубство. Біля будинку за вказаною адресою один із поліцейських відчув безпосередню загрозу і вистрелив на ураження. Потерпілий, 25-річний Ярослав Мосіюк, помер у лікарні. На сторінці у соцмережі Мосіюка вказано, що він народився в Києві і навчався в Київському політехнічному інституті", - повідомляє SlavicSac.

Поліцейський Браян Волш, який вистрілив у Мосіюка, працює з 2002 року. Бюро внутрішніх справ департаменту поліції Шарлотт-Мекленбурга почало розслідування випадку. Волша відправили в адміністративну відпустку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітну українку запроторили до в'язниці в Арабських Еміратах

Поліцейський у Канаді застрелив росіянина, який погрожував йому мисливським ножем.

Поліція зупинила у місті Едмонтон автомобіль, водій якого поводився неадекватно. Чоловік вийшов із машини з мисливським ножем у руках. Після сутички поліцейський був змушений застосувати табельну зброю. Загиблим виявився Віталій Савін, який понад вісім років тому переїхав у Канаду з РФ.

Зараз ви читаєте новину «У США поліцейський вбив українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути