Ексклюзиви
середа, 30 жовтня 2013 10:25

У США чоловік розстріляв п'ятьох заручників і покінчив життя самогубством

У США чоловік розстріляв п'ятьох заручників і покінчив життя самогубством
Фото: ria.ru

Чоловік застрелив п'ятьох людей і покінчив з собою в американському штаті Південна Кароліна, повідомляє місцевий інформаційний портал Index-Journal з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

За даними порталу, підозрюваний 27-річний Брайан Суэтт (Bryan Sweatt) скоїв вбивства в одному з будинків поблизу міста Грінвуд. Як повідомляє портал GWD Today, люди були взяті в заручники. На місце прибули поліцейські і парламентер, однак після того, як відповіді від зловмисника не було, в будівлю увірвався поліцейський спецназ SWAT і виявив шість тіл. Серед загиблих - двоє дітей.

На початку жовтня у Вашингтоні поліція влаштувала погоню за жінкою після того, як вона намагалася протаранити ворота Білого дому на чорному купе Infiniti. В районі Капітолію її застрелили, а на задньому сидінні автомобіля виявили однорічну дівчинку, дитина не постраждала. Вбита - 34-річна афроамериканка Міріам Кері, яка жила в місті Стемфорд, штат Коннектикут і працювала стоматологом. За даними ЗМІ, у неї були проблеми з психікою.

Прихильники президента США Барака Обами з Демократичної партії навесні пропонували поправки в законодавство, що передбачають заборону на продаж автоматичної бойової зброї та обмеження ємності магазинів. Проте сенат не прийняв законопроекти через активну позицію збройового лобі, що апелює до другої конституційної поправки (право громадян носити зброю).

Зараз ви читаєте новину «У США чоловік розстріляв п'ятьох заручників і покінчив життя самогубством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути