субота, 29 жовтня 2022 08:31

Спецтема: Війна Росії проти України

У Севастополі "бавовна". Окупанти заявили про потужну атаку на Чорноморський флот РФ

У Севастополі "бавовна". Окупанти заявили про потужну атаку на Чорноморський флот РФ
Окупанти у Севастополі повідомили про "атаку дронів" в акваторії Севастопольської бухти. Фото: розміщене на ukrinform.ua

У тимчасово окупованому Криму "влада" заявила про нібито атаку безпілотників на кораблі в акваторії Севастопольської бухти вночі 29 жовтня.

Водночас атаки БПЛА начебто "відбивають кораблі Чорноморського флоту" й "ніякі об'єкти не вражені", повідомив так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв в Telegram.

За його словами, ситуація в окупованому Севастополі "під контролем".

"Кораблі ЧФ відбивають атаку БПЛА в акваторії Севастопольської бухти. У місті жодних об'єктів не уражено. Зберігаємо спокій. Ситуація під контролем. Всі оперативні служби напоготові", – написав він.

Своєю чергою пропагандистські росЗМІ заявили, що рано вранці 29 жовтня в Севастополі пролунав сильний вибух, після чого було чути ще кілька "хлопків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми повернемо Крим" - Зеленський

Пізніше окупаційна "влада" заявила, що рейд у Севастополі тимчасово перекритий, тому пороми і катери через бухту не ходять. Причин такого рішення загарбники не пояснили.

Також у пропагандистських Telegram опублікували відео, на яких чути стрілянину. Жителі півострова визначили, що це звуки роботи протиповітряної оборони.

"Очевидці повідомили про гучні звуки, які чути в Севастополі вночі, і поділилися кадрами того, що відбувається", – йдеться в описі до відео.

У Telegram "Кримський вітер" повідомили, що у зв'язку із закриттям рейду через бухту в Севастополі, людей у місто возять автобусами.

19 жовтня на території Криму знову прогриміли вибухи. Розриви чули в Севастополі. Окупаційна "влада" заявила, що нібито збила український безпілотник. За словами псевдочиновників, у місті спрацювала система протиповітряної оборони у районі Північної сторони.

Пізніше псевдовлада Криму заявила про "непростий час" і розпорядилася готувати укриття.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі "бавовна". Окупанти заявили про потужну атаку на Чорноморський флот РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути