Ексклюзиви
пʼятниця, 19 січня 2018 00:37

У російському Волгограді сталася перестрілка, оголошено план "Перехоплення"

У російському Волгограді сталася перестрілка, оголошено план "Перехоплення"
Постраждалі були госпіталізовані з вогнепальними пораненнями. Фото: Polytika.ru

У російському Волгограді сталася перестрілка, в ході якої загинула одна людина і троє отримали поранення. У місті оголошено план "Перехоплення".

"Повідомлення про те, що між дворами по проспекту Героїв Сталінграда в Червоноармійському районі чутні постріли, надійшло сьогодні близько 19:00 за московським часом", - повідомив представник прес-служби регіонального главку МВС Антон Корнаухов, передає "Інтерфакс".

Загиблим виявився молодий чоловік 1993 року народження. Постраждалі були госпіталізовані з вогнепальними пораненнями. Вони знаходяться в украй важкому стані.

"Постраждалі - чоловіки 1974, 1982 і 1993 років народження знаходяться в комі. За їхнє життя борються лікарі", - розповіла представник регіонального слідчого управління СКР Наталія Куницька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму школяр підстрелив дитину

Два автомобіля марки "Інфініті" і "Лада Пріора" темного кольору, на яких можуть пересуватися учасники перестрілки, оголошені в розшук. У місті оголошено план "Перехоплення".

Також російські ЗМІ повідомляють з посиланням на очевидців, що чоловіки (ймовірно, кавказці) приїхали до місця події на позашляховику і стали битися з чотирма іншими чоловіками, які стояли між будинками і кафе "Русский чай". За словами співрозмовників, один з них громадянин Росії, другий - чеченець, а двоє інших - уродженці Азербайджану. Під час конфлікту пролунали постріли, після чого нападники сіли в джип і зникли.

15 січня 2018 року в одній зі шкіл Мотовилихінского району міста Перм між двома школярами сталася бійка із застосуванням холодної зброї (ножів), якій намагалися запобігти присутні там же педагоги і школярі. В результаті, учням і педагогові завдали ножові поранення. За цим фактом слідчі органи слідчого комітету Російської Федерації по Пермському краю порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 30 і ст. 105 КК РФ (замах на вбивство двох і більше осіб)", - заявили у Слідчому управлінні СКР.

Зараз ви читаєте новину «У російському Волгограді сталася перестрілка, оголошено план "Перехоплення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути