Ексклюзиви
понеділок, 15 січня 2018 12:29

З'явилися подробиці різанини в пермській школі

З'явилися подробиці різанини в пермській школі
Вчителька і підліток знаходяться у важкому стані. Фото: "Закарпатський кореспондент"

У російській Пермі під час різанини між школярами постраждали 8 осіб, зокрема й вчителька. Вона і ще один підліток отримали поранення в шию і перебувають у важкому стані.

Обидва госпіталізовані до міської клінічної лікарні №4. Їх оперують, повідомляє Міністерство територіальної безпеки Пермського краю.

Водночас у Слідчому управлінні СКР заявили, що кількість постраждалих і їх стан уточнюють. Офіційна версія події - бійка між 2 школярами.

"Вранці 15 січня 2018 року в одній зі шкіл Мотовилихінского району міста Перм між двома школярами сталася бійка із застосуванням холодної зброї (ножів), якій намагалися запобігти присутні там же педагоги і школярі. В результаті, учням і педагогові завдані ножові поранення. За цим фактом слідчими органами слідчого комітету Російської Федерації по Пермському краю порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 30 і ст. 105 КК РФ (замах на вбивство двох і більше осіб)", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали підозрюваних. Заняття в школі припинили. Всі учні та педагогічний склад евакуйовані.

Агенство "РІА Новости" пише про напад на школу невідомих зловмисників в масках, уточнюючи, що "під час нападу частина поранених дітей змогла втекти в торговий центр неподалік, там же їх і оглянули лікарі". Телеканал "Дождь" з посиланням на очевидця повідомляє, що в школі спрацювала пожежна тривога та учнів стали виводити з будівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дільничного інспектора порізав п'яний перехожий

"Коли ми виходили, через кожні п'ять метрів бачили краплі крові. Коли ми вийшли, на третьому поверсі з вікна йшов дим. Спочатку нам говорили, що нібито лампа там вибухнула і осколками поранило дітей. Зі слів однокласника я дізнався, що в школу зайшла стороння людина - один або навіть дві, порізали ножем нашого вчителя хімії та ще кількох дітей", - розповів він.

У школі в підмосковній Івантієвці підліток відкрив вогонь з травматичної зброї по людях, що знаходилися поблизу. Стрілянину влаштував учень 9-А класу. Він прийшов у школу з травматичним пістолетом свого батька і петардами. Стверджують, що він вистрілив у голову вчительці інформатики.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці різанини в пермській школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути