пʼятниця, 16 грудня 2011 15:13

У Рівному на перехресті не розминулися два авто та екскаватор

Сьогодні о 12.00 на вул. Приходька в Рівному автомобіль таксі "Деу Ланос" на швидкості врізався в "Субару". Водія та двох пасажирів госпіталізували в лікарню.

"Водій "Субару", виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі автомобілю "Деу Ланос". Після зіткнення обидві автівки за інерцією викинуло на зустрічну смугу руху, де їхав трактор", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Рівненщини.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Через ДТП у Києві водій разом із машиною ледь не упав у прірву

У ДТП постраждало троє людей. Працівники ДАІ одразу ж перекрили рух на частині вулиці, де сталася пригода.

"Бійці МНС сьогодні на тренуванні в іншому кінці міста відпрацьовували дії на випадок ДТП за участю пасажирського автобуса. Тільки закінчилося навчання, як до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про вже справжню пригоду на вул. Приходька. В салоні понівеченого автомобіля затиснуло людину. Рятувальники за допомогою спецобладнання звільнили постраждалого й передали працівникам швидкої допомоги", - додав Дмитро Мельник, інспектор центру пропаганди обласного УМНС.

Водія "Деу" та двох пасажирів цього автомобіля госпіталізували в центральну міську лікарню Рівного. Вона знаходиться за 200 м. від пригоди.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному на перехресті не розминулися два авто та екскаватор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути