Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2012 13:15

У Рівному "Ікарус" розчавив іномарку: троє загиблих
5

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Сьогодні 21 грудня о 7.25 ранку по вулиці Степана Бандери у Рівному загинуло троє молодих жителів райцентру Зарічне, що на півночі області. 20-річний водій Дмитро та двоє його ровесників тезка-Дмитро і Михайло рухалися містом на червоному "Опелі-Вектра".

Приятелі їхали з боку вулиці Княгині Ольги у напрямку вулиці Відінської. Несподівано автомобіль крутнуло на слизькому місці і винесло просто під колеса автобуса, що прямував назустріч. "Ікарус" віз із міста два десятки робітників на завод "Консюмерс-Скло-Зоря".

"Зараз важко сказати, з якою швидкістю їхали хлопці. Ймовірно – понад 100 кілометрів на годину", - припускає Олександр Семенюк, начальник відділу ДАІ області. – "Водій не справився з керуванням і іномарка вилетіла на смугу зустрічного руху. В ту саму мить на "Опель" наїхав автобус "Ікарус", який загальмувати уже не встиг. Пригода сталась навпроти магазину "Сота". Деталі цієї ДТП ми ще з'ясовуємо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій евакуатора, з яким зіткнулася машина Заяєва, згорів

Удар від зіткнення був такої потужності, що "Опель" зім'яло аж до заднього сидіння. Вціліла лише сумка, яка лежала у багажнику.

Водій та обидва пасажири іномарки загинули на місці. Щоб дістати з салону їхні тіла, довелося викликати рятувальників, щоб розрізали автівку.

"Шансів вижити у них не було – в такій аварії це просто неможливо", - додає Руслан Панасюк з прес-служби ДАІ області. – "49-річний водій "Ікаруса" Олександр займається нерегулярними перевезеннями. Він та його пасажири не постраждали, автобус отримав лише вм'ятину. Куди їхали хлопці – мені невідомо."

Зараз ви читаєте новину «У Рівному "Ікарус" розчавив іномарку: троє загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути