Ексклюзиви
вівторок, 15 березня 2011 18:23

У Рівному чиновник оголосив війну приватним маршрутникам

У Рівному чиновник оголосив війну приватним маршрутникам

Начальник територіального управління Головавтотрансінспекції в Рівненській області Володимир Горошко вимагає від підприємців краю із завтрашнього дня припинити нерегулярні пасажирські перевезення до столиці. Автобуси порушників спільно з ДАІ та прокуратурою будуть ставити на штраф-майданчики, а перевізників позбавлять ліцензій.

Про це повідомив президент громадської організації "Союз перевізників України" Валентин Демчук.

"Такі дії начальника територіального управління Головавтотрансінспекції в області, порушують права перевізників і перешкоджають здійсненню законної підприємницької діяльності. Їх заручниками стануть пасажири, які не зможуть вчасно дістатися до столиці, чи приїхати з Києва у Рівне. До кінця цього кварталу представники Головавтотрансінспекції не мають жодних законних підстав для здійснення перевірок перевізників, - зазначив він.

На думку голови правління громадської організації "Спілка водіїв" Сергія Овчиннікова такі кроки начальника територіального управління Головавтотрансінспекції в області зумовлені його намаганням утриматися на посаді під час реорганізації структури та перерозподілом ринку пасажирських перевезень.

"Переважна більшість перевізників, які здійснюють перевезення пасажирів до Києва на замовлення, чітко виконують вимоги чинного законодавства і тому жодних підстав для затримання їх автобусів шляхом доставляння на штраф майданчик немає", - вважає Овчинніков.

За даними громадської організації "Союз перевізників України" нині нерегулярні пасажирські перевезення із Рівного до Києва здійснюють п'ять фірм і понад 30 підприємців. Щодня працює понад 60 мікроавтобусів.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному чиновник оголосив війну приватним маршрутникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути