пʼятниця, 26 травня 2017 18:21

У річці знайшли тіло хлопця в гідрокостюмі

У річці знайшли тіло хлопця в гідрокостюмі
Тіло хлопця в гідрокостюмі несло течією в Румунію ФОТО: zak-kor.net

На Закарпатті в річці Тиса виявили тіло 18-річного чоловіка у гідрокостюмі. Ймовірно, загиблий намагався перемістити через кордон тютюнові вироби. Трагедія сталася 25 травня.

Про це інформує "Закарпатський кореспондент".

"Прикордонний наряд відділу "Тячів" Мукачівського загону помітив у річці тіло людини у гідрокостюмі. Його відносило до румунського берега. Одразу повідомили відділенню Нацполіції та прикордонну поліцію Румунії. Згодом румунська сторона розповіла, що загиблий - молодий чоловік. Нині встановлюють особу, перевіряють обставини загибелі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклого торік чоловіка знайшли мертвим у лісі

Працівники Держприкордонслужби України борються з контрабандою тютюну. Однак організатори такого бізнесу шукають нові способи незаконно перемістити товар. Для цього залучають молодих хлопців, часто неповнолітніх. Минулого року зафіксували кілька випадків загибелі закарпатців. Загалом з початку року українські прикордонники затримали більш як 40 осіб, які використовували гідрокостюми. Таким чином, переправляли тютюн в сусідні країни.

У Дніпрі за кілька метрів від берега виплив на поверхню пакет із останками жінки. Очевидцем цього став відпочивальник. Деякі частини тіла досі розшукують. Жінку вбили приблизно рік тому.

Зараз ви читаєте новину «У річці знайшли тіло хлопця в гідрокостюмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути