Ексклюзиви
середа, 27 березня 2019 07:54

У приватному садку вихователька била та принижувала дітей: оприлюднили відео

У приватному садку вихователька била та принижувала дітей: оприлюднили відео
У приватному дитячому садку Вишгорода Київської області вихователька била і знущалася над вихованцями. Фото - Народна Правда

У мережі опублікували відео, як в приватному дитячому садку Вишгорода Київської області вихователька била і знущалася над вихованцями.

Запис зробили на приховану камеру батьки, чиї діти ходять до зазначеної установи. На кадрах видно, як вихователька під час одягання дітей на прогулянку замість допомоги їм - штовхає і принижує.

"Завтра Дімон йде в садок. Страшно, що робиться, але сподіваюся, в нашому садку такого немає. На відео вихователь саду "Казкова країна" Гребенюк Валерія Миколаївна", - написала Вікторія Бредихіна, яка опублікувала відео.

Запис активно коментують, він уже набрав тисячі переглядів і поширень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихователька годувала дітей до блювоти

"Що й казати, дітей шкода", - написала Юлія Павкін.

"Найстрашніше, що поруч також були працівники цього концтабору для дітей. Там всі співробітники так себе поводять? Куди дивиться керівництво? Цей жах є нормою?", - пишуть інші користувачі.

На дії виховательки вже відреагували в поліції. Там проводять досудове розслідування за статтею "Побої і мордування". Також дії виховательки перевіряють у Вишгородському відділі освіти. Від виконання обов'язків її поки відсторонили.

У Миколаєві мати 4-річної дівчинки звинуватила виховательку в побитті своєї дитини. Анастасія Крицька твердить, що бачила все на власні очі, коли випадково забігла до закладу посеред дня, щоби здати гроші на театр.

Зараз ви читаєте новину «У приватному садку вихователька била та принижувала дітей: оприлюднили відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути