четвер, 15 грудня 2011 08:41

У пожежі на Рівненщині живцем згоріла людина

13 грудня, у вівторок, вранці в села Карпилівка Сарненського району на Рівненщині в будинку тваринника місцевого сільськогосподарського підприємства "Промінь" під час пожежі загинув 47-річний безхатченко. Чоловік згорів живцем на ліжку.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

"Повідомлення про пожежу до чергового диспетчера Сарненського райвідділу МНС надійшло о 8.30. Одразу ж на місце пригоди виїхало відділення державної пожежної охорони. Коли вогнеборці прибули за вказаною адресою, з будинку вирувало полум'я. Місцеві мешканці розповіли, що в будівлі є людина. Не гаючи часу бійці МНС проникли у вщент задимлену оселю, де в одній із кімнат виявили тіло чоловіка. Його негайно винесли на свіже повітря. Однак, той вже не подавав жодних ознак життя", - розповів Дмитро Мельник з центру пропаганди обласного управління МНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму пожежа в церкві знищила багато старовинних ікон

У вогні загинув 47–річний безпритульний. Будинок тваринника місцевого сільськогосподарського підприємства "Промінь", де сталася пожежа, після розпаювання господарі не використовували. В одній з його кімнат ночував безпритульний разом із знайомою. Напередодні він посварився з нею й залишився на ніч один. У приміщенні згоріло 12 м. кв. підлоги та ліжко.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

Місцеві мешканці розповідають, що пара бездомних пиячила та курила.

Нагадаємо, що в кінці листопада в селі Красносілля Володимирецького району на Рівненщині заснув з цигаркою й загинув під час пожежі у власному будинку 57-річний селянин.

Зараз ви читаєте новину «У пожежі на Рівненщині живцем згоріла людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути