вівторок, 02 квітня 2013 16:13

У Полтаві рецидивіст зґвалтував 10-річну пасербицю та вирізав сім'ю

31 березня об 11.00 в центрі Полтави на вулиці Жовтневій міліціонери затримали 27-річного чоловіка. Напередодні він зґвалтував 10-річну пасербицю, зарізав співмешканку та її батька.

"Це сталося 30 березня. Чоловік проживав разом із 29-річною жінкою та її батьком-інвалідом в одному із сіл Полтавського району. На канікули до них приїхала донька жінки від першого шлюбу. Чоловік запропонував їй погуляти в лісі. Там напав на неї та зґвалтував, - розповідають в Полтавській обласній міліції. - Хотів задушити. Дівчинка прикинулася, що не дихає. Він пішов".

Дитина повернулася додому, дорогою зустріла сусідку та розповіла їй, що трапилося. Жінка викликала міліцію. Односельці помітили, що цілий день ніхто не виходив з дому, також подзвонила правоохоронцям.

"В домі, де проживала родина, знайшли тіла жінки та батька з численними ножовими пораненнями, - продовжили в міліції. - Співмешканця не було. Також зникли ноутбук, мобільний телефон, золото, гроші. Чоловіка із сумкою знайшли за гарячими слідами. Він в усьому зізнався. Сказав, коли повернувся з лісу, жінка почала розпитувати про доньку, почали сваритися, він нічого не пояснив та вдарив ножем".

Затриманий раніше був тричі судимий — за грабіж, зброю та наркотики.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві рецидивіст зґвалтував 10-річну пасербицю та вирізав сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути