Ексклюзиви
середа, 19 жовтня 2011 09:07

У Полтаві через обігрівач горів гуртожиток
9

Фото: Фото Сергія Дзеха

17 жовтня у Полтаві по вул. Курчатова, 18 о 1.15 ночі горів дев'ятиповерховий гуртожиток. Вогонь спалахнув на другому поверсі. Люди вилізали з будинку через вікна.

"У мене дочка прокинулася, бо хтось у коридорі кричав. Нас з чоловіком розбудила. Я відкрила двері, а там стільки диму було, що нічого не бачила. І чую дихати вже нічим, бо дим у кімнату поповз. То ми сім'єю, через вікно вилізли на спортивну споруду поряд. Звідти нас уже пожежники знімали. Добре, що вони швидко приїхали", - сказала 39-річна Наталя Качмар, мешканка гуртожитку.

Пожежники гасили полум'я до третьої ночі. З гуртожитку вивели 47 людей.

"Дим пішов, аж до восьмого поверху. Ми то через вікно вилізли, а люди з п'ятого поверху кричали у паніці, що їм дихати нічим. То рятувальники їх на вулицю самі виводили", - зазначила Качмар.

Вогонь спалахнув у кімнаті Олександра Крата. Зараз чоловік у лікарні. Сусіди кажуть, у той вечір він з друзями пив горілку на кухні.

"Саша з сином трирічним живе. Жінка його кинула, хтозна де ділася. А він почав випивати. Того вечора залишив дитину у кімнаті одну, включив обігрівач. А від нього видно і загорівся килим", - розповіла Наталя Качмар.

Дитину з палаючої кімнати виніс сусід Михайло Габор. Потім чоловік самотужки намагався загасити полум'я.

"Та воно вже таке було, що не впораєшся. У кімнаті абсолютно все згоріло. Пожежники кілька годин рештки речей, через вікно викидали. А ми оце сміття розгрібаємо. Тут тепер нам ремонт у копієчку обійдеться ", - додав Микола Габор, брат мешканця.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві через обігрівач горів гуртожиток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути