Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2011 13:57

На Чернігівщині згорів дитсадок
5

Фото: Фото: Прес-служба МНС

17 жовтня у селі Лукнів Коропського району 18 дітлахів, що відвідують місцевий дошкільний навчальний заклад, залишились вдома. Дитсадок, 1960 року забудови, що знаходиться на території місцевої загальноосвітньої школи, вночі горів. Про це повідомили у прес-службі МНС у Чернігівській області.

"У вихідні заклад не працював і не опалювався, а у понеділок о 5:15 кочегар прийшов розтопити котел, аби прогріти приміщення. Відкривши двері, він побачив горіння у дальньому кутку кімнати для ігор та відпочинку дітей. Чоловік сповістив про подію директора школи, а та в свою чергу викликала рятувальників Коропського районного відділу УМНС в області. За кілька хвилин два відділення вогнеборців були на місці пригоди. В цей час вогонь з кімнати вже перекинувся на перекриття та дах будівлі. Менш ніж за півгодини пожежу було приборкано, врятовано будівлю дитсадка та поруч розташований харчоблок з їдальнею", - розповів підполковник служби цивільного захисту Євгеній Дубина.

На місце пригоди виїздили керівництво Коропського райвідділу, мобільно-оперативна група УМНС в області та слідчо-оперативна група райвідділу міліції. За фактом пожежі правоохоронцями проводиться розслідування.

Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будівлі, дитячі ліжка, іграшки, меблі та майно. Збитки оцінюються у суму понад 26 тис. грн. Того ж дня розпочались ремонтні роботи, а поки, за словами сільського голови Михайла Залозного, вирішено питання тимчасового перебування дітей у загальноосвітній школі. Для них вже виділено кілька приміщень.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині згорів дитсадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути