неділя, 06 травня 2018 14:00

У полі на Львівщині знайшли паралізованого іноземця

  У Львівській області правоохоронці знайшли в полі паралізованого громадянина Литви. Фото: Патрульна поліція
У Львівській області правоохоронці знайшли в полі паралізованого громадянина Литви. Фото: Патрульна поліція

На Львівщині у полі біля траси Київ-Чоп знайшли паралізованого чоловіка, який кілька днів пролежав під спекою в безпорадному стані.

Потерпілого, який виявився громадянином Литви, виявили правоохоронці під час патрулювання, повідомляє прес-служба поліції регіону.

Зазначається, що правоохоронці помітили в полі неподалік від траси чоловіка, який лежав на землі. Наблизившись інспектори зрозуміли, що потерпілий перебуває в критичному стані і потребує допомоги.

"51-річний чоловік при собі мав паспорт громадянина Литви. Іноземець повідомив, що лежить там 3-4 дні, не може рухатися, оскільки йому паралізувало ноги. Інспектори надали чоловікові першу домедичну допомогу і викликали" швидку", – розповіли у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві жінка-водій збила поліцейського

Потерпілий ледь говорив, однак зміг повідомити, що приїхав в Україну до дружини. У чоловіка не було з собою мобільного телефона і тому він не міг викликати допомогу. Медики "швидкої" діагностували у іноземця інсульт і забрали до лікарні. Точно не відомо скільки чоловік пролежав у полі в такому стані, адже йому могло просто здатися, що ці муки він терпів кілька днів.

 

У місті Калуш Івано-Франківської області батьки понад 30 років не випускали з квартири сина Миколу Хомича. Чоловік — глухонімий, має затримку психічного розвитку.

Зараз ви читаєте новину «У полі на Львівщині знайшли паралізованого іноземця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути