вівторок, 27 листопада 2012 10:37

У перестрілці з мексиканськими наркоторговцями вбили королеву краси

У перестрілці з мексиканськими наркоторговцями вбили королеву краси
Марія Сюзанна Флорес Гамес загинула в перестрілці. Фото: АР

У Мексиці 20-річну королеву краси Марію Сюзанну Флорес Гамес (Maria Susana Flores Gamez) убили під час перестрілки між солдатами і ймовірними наркоторговцями, передає Associated Press з посиланням на заяву прокуратури від 26 листопада. Її тіло було виявлено в суботу, 24 листопада.

Перестрілка сталася на північному заході країни в штаті Сіналоа. Вона почалася після того, як один з членів банди наркоторговців відкрив вогонь по військовому патрулю. Крім дівчини, загинули ще дві людини, а четверо були затримані. Військові конфіскували шість автомобілів, наркотики і зброю.

Тіло Флорес Гамес знайшли на дорозі в горах. Поруч була кинута гвинтівка. Прокуратура поки не уточнює, кому належала зброя і чи використовувала її загибла красуня. Генеральний прокурор штату Сіналоа Марко Антоніо Ігера (Marco Antonio Higuera) пояснив, що Флорес Гамес була у банді наркоторговців, проте чи брала участь вона безпосередньо у сутичці з солдатами, невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 49 трупів: мексиканські наркоторговці повідрубували своїм жертвам голови і руки

Флорес Гамес була визнана найкрасивішою дівчиною Сіналоа в лютому 2012 року. Вона брала участь у різних конкурсах краси і модних показах з 2009 року, а також відвідувала заняття в місцевому університеті. У Мексиці учасниці подібних конкурсів нерідко виявляються пов'язані з наркоторговцями.

Зараз ви читаєте новину «У перестрілці з мексиканськими наркоторговцями вбили королеву краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути