вівторок, 14 травня 2013 14:25

У одеського судді викрали джип

У одеського судді викрали джип
Nissan Pathfinder. Фото: ru.wikipedia.org

У поминальні дні в ніч на 13 травня у 50-річного судді Адміністративного Апеляційного суду Одещини викрали сірий джип "Nissan Pathfinder" у Вінниці. Крадіжку скоїли з автостоянки по вулиці Фрунзе, неподалік дитячого садка.

"Та автостоянка була не узаконена. Поряд встановлена будка, а в ньому сидить сторож і збирає гроші за в'їзд на стоянку. Чи він заснув і не чув, чи щось інше, поки невідомо. Бо там стоїть двоповерховий гараж і на другому поверсі спав власник стоянки і ще один сторож. Поки що їх всіх допитують у відділку міліції", — каже начальник сектору розшуку обласного ДАІ 43-річний Анатолій Залібівський.

Суддя приїхав на проводи до свого рідного брата. Машину лишив на стоянці об 11-й вечора, а сам заночував у родичів. Вранці о 8-й годині ранку пішов за машиною. Її на стоянці не побачив. За 20 хвилин повідомив міліцію про викрадення сірого джипу 2007 року випуску. Вказав державний знак авто "ВН 3484 ЕК".

"Усіх інспекторів ДАІ попередили. Почали перевіряти усіх подібні машини. Орієнтування кинули на всю Україну. Поки не можемо говорити чи це було викрадення на замовлення", - зауважив Залібівський. .

Одеський суддя свій "Nissan Pathfinder" при купівлі оформив на свою 74-річну матір. Але їздить машиною він. Така на авторинку коштує близько 200 тис.грн.

Зараз ви читаєте новину «У одеського судді викрали джип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути