четвер, 27 січня 2011 09:23

У Нігерії з судна викрали українського капітана

У Нігерії з судна викрали українського капітана

Двоє людей, у тому числі громадянин України, були викрадені озброєними людьми під час нападу на грецьке судно в Нігерії, повідомила берегова охорона Греції.

Грецька компанія-оператор вантажного судна Perseas, що плаває під прапором карибської держави Сент-Вінсент і Гренадіни, повідомила, що судно в момент нападу перебувало на якорі в порту Онне в Нігерії.

"Стався напад озброєних осіб, які поранили двох членів екіпажу з громадянством Єгипту і викрали капітана-українця і 54-річного першого помічника, громадянина Греції", - наголошується в повідомленні.

Портова влада повідомила про події в МЗС Греції для подальшого розгляду. На судні перебувало 15 членів команди, включаючи громадян України, Греції, Сирії, Єгипту та Філіппін, уточнює міністерство.

Нагадаємо, 22 січня в Індійському океані було скоєно напад на корабель MV Beluga Nomination, що слідував з Мальти до Південної Кореї під прапором Антігуа і Барбуда. У складі екіпажу 12 осіб - двоє росіян, двоє українців, семеро громадян Філіппін і поляк, який виконував обов'язки капітана.

Як повідомлялося, корабель відхилився на захід від свого курсу і йде до території Сомалі.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «У Нігерії з судна викрали українського капітана ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути