вівторок, 19 червня 2012 01:51

У Москві затримали фальшиву "швидку допомогу"

У Москві затримали фальшиву "швидку допомогу"
Фото: miravto.com

У Москві затримано двох підозрюваних у шахрайському наданні нелегальних медичних послуг. Про це 18 червня повідомляється на сайті міської ГУ МВС.

Затримані - мешканці Ногінська 18 і 27 років. Вони не мають водійських посвідчень і медичної освіти.

За версією слідства, рік тому один з молодих людей купив списаний автомобіль "швидкої допомоги". Шахраї почали поширювати в поліклініках і лікарнях оголошення про надання послуг з перевезення хворих. Вони брали з клієнтів розписки про відсутність претензій. У день їм вдавалося заробити 2-3 тисячі рублів.

Шахрайство вдалося розкрити завдяки лікарю-адміністратору міської лікарні номер 12. Він зіткнувся з молодими людьми в ліфті і звернув увагу на їх незвичайний формений одяг - сірі сорочки з хрестами замість синіх футболок. Лікар поставив "співробітникам швидкої допомоги" кілька питань і переконався в підозрах. Він покликав охорону і викликав поліцію.

Автомобіль, який використовували шахраї, виявили на стоянці біля лікарні. Виявилося, що він не зареєстрований ні на одній підстанції "швидкої допомоги" Москви і Підмосков'я. Номери на машині були фальшивими. У салоні знайдені докази - розписки, які давали клієнти фальшивим медикам.

Зараз ви читаєте новину «У Москві затримали фальшиву "швидку допомогу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути