Ексклюзиви
вівторок, 19 червня 2012 07:37

У Москві заарештований український шахрай, який видавав себе за чиновника

У Москві заарештований український шахрай, який видавав себе за чиновника
Українець нібито працював при мерії Москви, адміністрації президента, Радбезі і комітеті з боротьби з тероризмом. Фото: Reuters

У Москві за підозрою в шахрайстві затриманий уродженець Україні Валентин Щукін, який видавав себе за начальника Управління Ради безпеки РФ, співголови Координаційної ради при адміністрації президента, заступника директора міжнародного комітету з боротьби з організованою злочинністю, тероризмом та корупцією, повідомляє ГУ МВС по Москві.

Порушено кримінальну справу за статтею "шахрайство, вчинене в особливо великому розмірі". На Щукіна вказав підприємець, якому він пропонував за 5 млн рублів допомогти в узгодженні у Мінтрансі Підмосков'я маршруту комерційного автобуса.

Цього разу зловмисник представився як голова комісії з промисловості, будівництва, транспорту та ЖКГ в раді з підприємництва при міському голові та уряді Москви. Офіс передбачуваного шахрая розташований в центрі Москви. У ньому конфісковані документи різних фірм, яким аферист також обіцяв допомогти, повідомляє поліція.

Також в офісі знайдені різні державні нагороди та подяки, фотографії з політиками, діячами кіно і мистецтва, а також книга-автобіографія про історію успіху Валентина Щукіна.

Зараз ви читаєте новину «У Москві заарештований український шахрай, який видавав себе за чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути