неділя, 30 червня 2013 18:05

У Москві сталася масова бійка за участю кавказців: 4 людини в лікарні

У Москві сталася масова бійка за участю кавказців: 4 людини в лікарні
Фото: 3rm.info

Бійка зі стріляниною сталася на південному заході столиці Росії, одну людину затримали, ще четверо госпіталізовані, повідомили у прес-службі ГУ МВС по Москві. "Сьогодні в 15:32 на службу" 02 "зателефонували громадяни, які повідомили про конфлікт в районі будинку № 2 на Новоясеневскому проспекті", - сказав представник главку столичної поліції.

За його даними, поліцейські, які негайно прибули на місце інциденту, з'ясували, що між двома групами чоловіків на грунті давнього конфлікту сталася бійка, в ході якої представники обох протиборчих сторін відкрили вогонь по своїх опонентах з травматичної зброї.

"За попередніми даними, були госпіталізовані четверо постраждалих учасників конфлікту, а ще один доставлений в територіальний відділ поліції для подальшого розгляду", - сказав співробітник прес-служби.

"За даним фактом проводиться перевірка, в ході якої діям усіх учасників буде дана правова оцінка, а за її результатами - прийнято процесуальне рішення", - заявив співрозмовник агентства.

Тим часом, джерело в правоохоронних органах повідомило, що бійка, в якій брали участь близько 15 людей, сталася між групою уродженців Північного Кавказу та співробітниками приватного охоронного підприємства, що працюють у торговельно-розважальному центрі "Принц плаза". "Інциденту передував конфлікт, що стався між ними раніше", - сказав співрозмовник агентства.

Зараз ви читаєте новину «У Москві сталася масова бійка за участю кавказців: 4 людини в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

179

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути