неділя, 20 січня 2013 14:11

У Москві ховають Діда Хасана, на кладовище не пускають журналістів

На Хованському кладовищі Москви ховають Діда Хасана. Похорон убитого в столиці РФ кримінального авторитета почалися із запізненням на годину. На церемонії присутні кілька сотень людей.

У Москві вдруге за останні дві доби прощаються зі злодієм у законі Асланом Усояном. Похорон патріарха кримінального світу почалися на Хованському кладовищі столиці близько 12.00 у неділю.

Як тільки чорний Cadillac із домовиною заїхав на територію некрополя, до місця поховання вирушили пішки близько 100 осіб, а слідом потягнулася тягучка з півтора сотень машин, що створила пробку біля в'їзду на цвинтар.

/media/video/477953/1_477953.mp4

Нагадаємо, у ніч на суботу тіло Діда Хасана так і не змогли перевезти в Грузію.

Про рішення родичів поховати Усояна на батьківщині стало відомо ще ввечері у четвер. Тоді ж труну з тілом убитого кримінального авторитета забрали з моргу Боткінської лікарні і перевезли на Троєкуровське кладовище Москви для прощання.

П'ятнична траурна церемонія тривала до першої години дня, потім тіло відвезли в аеропорт Внуково-3, звідки воно на зафрахтованому літаку компанії "Роза вітрів" повинно було відправитися у Тбілісі транзитом через Донецьк.

Плани родичів Діда Хасана зірвала влада Грузії, яка відмовилася пустити лайнер із вантажем-200 на територію країни. Із Донецька борт повернувся у Москву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родичі Діда Хасана хочуть поховати його в Грузії

Патріарха кримінального світу всього пострадянського простору було вирішено поховати на Хованському кладовищі столиці.

Нагадаємо, вдень 16 січня злодія у законі Аслана Усояна вбили двома пострілами з автомата АС "Вал" біля ресторану "Старий фаетон" на Поварській вулиці у Москві. Кілер розташувався на сходовій клітці сусіднього будинку і відкрив вогонь, коли Дід Хасан вийшов зі свого Mercedes і заходив до ресторану.

Після двох точних пострілів вбивця випустив чергу в двері закладу, дві кулі потрапили в одну зі співробітниць - 30-річну Марьят Бікчуріну, її стан, як і раніше, залишається важким.

Зараз ви читаєте новину «У Москві ховають Діда Хасана, на кладовище не пускають журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути