Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2012 11:03

У миколаївській школі вчителька змусила школяра мити жіночий туалет

У миколаївській школі вчителька змусила школяра мити жіночий туалет
Вчителька вирішила, що записів у щоденники недостатньо. Фото: flomastersstory.com

У Миколаєві 5 вересня між хлопчиськами-п'ятикласниками, учнями 15 школи, на перерві сталася бійка, що закінчилася для дітей невеликими синцями та подряпинами. Першою реакцією класного керівника і за сумісництвом вчителя географії Наталії Вікторівни Боднарчук стали записи в щоденниках, проте батьків у школу було вирішено не викликати. Як це зазвичай буває у хлопців 10-11 років, вже наступного дня конфлікт було вичерпано і хлопчики знову стали нормально між собою спілкуватися, пише "Новости-N".

Вчителька вирішила, що записів у щоденники недостатньо і залишила хлопчаків у п'ятницю, 7 вересня, на так звану працетерапію. Вона вирішила змусити п'ятикласників помити жіночий туалет на 4-му поверсі школи, і своє рішення вона оголосила перед усім класом, в якому, до речі, навчаються 35 осіб.

"Один з хлопчаків, просто розвернувся і втік, не погодившись з учителем. Іншому була видана швабра, ганчірка, гумові рукавички і відро з водою. Особисто керувала роботою Наталя Боднарчук, була присутня також прибиральниця цієї школи. Двоє дорослих людей спостерігали за діями дитини з почуттям власної значущості і правоти. Не дивлячись на сльози дитини, не один з дорослих не припинив цю екзекуцію. Тільки після закінчення "роботи" вчитель відпустив учня, зі словами: "Я думаю, що ти все зрозумів. Ти вільний "... А хлопчикові, який втік з "суботника", вчитель пообіцяла миття туалету в понеділок до 10 вересня, так що прибиральниці можуть відпочивати, отримуючи при цьому зарплату", - розповіло джерело видання.

Дитина після події пішла додому, а вчителька через кілька годин зателефонувала мамі п'ятикласника на роботу і розповіла, як вона покарала її сина. При цьому, за словами матері, класний керівник була спочатку впевнена у правильності свого вчинку. Розповідь про те, що її сина змусили мити жіночий туалет, шокував матір. Тільки після того, як жінка почала обурюватися, вчителька зрозуміла, що її погляд на виховання зовсім не сходиться з думкою жінки, і вона стала вибачатися і обіцяти, що такого більше не повториться.

Після розмови з вчителем мати п'ятикласника зателефонувала директору школи № 15 Оксані Копійці. Вона хотіла дізнатися, узаконена чи в міськвно така трудотерапія в туалетах. Директор школи пообіцяла розібратися в події.

У листі до редакції також повідомляється про дружбу між учителем географії та директором школи, тому робиться висновок, що Наталі Боднарчук "все зійде з рук, а згодом дитину будуть піддавати психологічному пресингу".

Зараз ви читаєте новину «У миколаївській школі вчителька змусила школяра мити жіночий туалет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути