неділя, 06 вересня 2020 17:15

У Миколаєві знайшли трупи двох чоловіків

 

У Миколаєві правоохоронці встановлюють обставини смерті двох чоловіків.

В обох померлих експерти виявили травми голови та інші тілесні ушкодження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області у неділю, 6 вересня.

"Відомо, що 58-річного миколаївця знайшли мертвим на березі річки громадяни, а труп в його будинку виявили вже поліцейські. Другим потерпілим був знайомий господаря, 59-ти років. За словами сусідів, обидва чоловіки вели антисоціальний спосіб життя", - сказано в повідомленні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викладачка вбила чоловіка-підприємця та стріляла в спину 13-річній доньці

Як зазначається, причини смерті потерпілих встановить судово-медична експертиза. Обставини загибелі чоловіків встановлюються.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 ККУ "Умисне вбивство двох або більше осіб". Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

У лісі на території Богодухівського району на Харківщині знайшли мертвим 45-річного Юрія Яцика, який поїхав відпочивати понад 3 тижні тому й не повернувся додому. Тіло чоловіка виявили у власному автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві знайшли трупи двох чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути