Ексклюзиви
пʼятниця, 29 квітня 2016 11:23

У Миколаєві поліцейський розстріляв місцевого жителя

У Миколаєві поліцейський розстріляв місцевого жителя

В Миколаєві співробітник Управління патрульної поліції розстріляв місцевого мешканця. Інциндент трапився ще 21 квітня, проте особу стрільця вдалося встановити лише за тиждень. Про це повідомляє прокуратура області.

"Правоохоронці встановили особу чоловіка, який 21 квітня біля будинку 3-Г по вул. Ленінградській у Корабельному районі Миколаєва стріляв у місцевого мешканця. Ним виявився один із працівників управління патрульної поліції міста. Установлено, що о 13.00 годині поліцейський, перебуваючи поза службою, на ґрунті неприязних відносин, в ході сварки, спричинив 35-річному чоловіку 6 непроникаючих вогнепальних поранень нижніх кінцівок та одне непроникаюче вогнепальне поранення в області живота із травматичної зброї", - йдеться у повідомленні.

27 квітня проведено обшук вдома у поліцейського. В ході якого виявлено та вилучено травматичний пістолет, набої до нього та три бойові набої калібру 9 мм.

За фактом умисного нанесення тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження, контролюватиме хід розслідування прокуратура області.

Читайте також: Кіровоградський поліцейський у день присяги збив дитину

Раніше повідомлялося, що у Вінниці по вулиці Академіка Янгеля патрульні поліцейські затримали автомобіль "Skoda Octavia". За кермом машини був п'яний 42-річний експерт криміналістичного центру МВС України.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві поліцейський розстріляв місцевого жителя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути