субота, 02 лютого 2013 15:47

У Миколаєві другу добу шукають тіло дівчини, яка зістрибнула з мосту

1 лютого об 11:00 в м. Миколаєві на номер екстреного виклику "101" від технічного персоналу Варварівського мосту надійшла інформація про те, що людина стрибнула з мосту в р. Південний Буг. Виїздом на місце події встановлено, що невідома жінка віком 25-30 років стрибнула у воду з мосту, пробила льодовий покрив та зникла під льодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Олексієнко підірвав власну квартиру

Про це повідомила прес-служба МНС.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено аварійно-рятувальна група у складі відділення аварійно-рятувального загону Управління ДСНС України у Миколаївській області та 2 відділень Миколаївського воєнізованого гірничорятувального загону - разом у кількості 18 осіб, 3 одиниці автомобільної техніки та 2 плавзасобів (човен на повітряній подушці "Пегас-5у" та човен НЛ-8).

Водолазами обстежено акваторію річки площею близько 700 кв.м – тіла загиблої, її особистих речей не виявлено. Особа загиблої встановлюється.

Станом на 7:00 2 лютого тіло загиблої не знайдено, пошуки тривають. Ситуація перебуває на контролі Управління ДСНС України у Миколаївській області.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві другу добу шукають тіло дівчини, яка зістрибнула з мосту ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути