Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2012 09:33

У Мексиці жорстоко вбили непунктуального рознощика піци

У Мексиці жорстоко вбили непунктуального рознощика піци
Кур'єр надто довго віз піцу. Фото: double-pizza.kiev.ua

У Мексиці юнак і дівчина, які замовили піцу додому, убили кур'єра за те, що він надто пізно, на їхню думку, привіз замовлення.

11 жовтня влада заарештувала підозрюваних у вбивстві, і ті визнали свою провину. Їх швидко виявили, оскільки адреса була відома працівникам фаст-фуд ресторану, у якому було зроблено замовлення. Як повідомляє видання Vanguardia, під час затримання 22-річний юнак почав битися зі співробітником поліції, а його подруга ударила служителя закону палицею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річний садист з Житомирщини не визнає себе винним у жорстокому вбивстві

Злочин стався в суботу, 6 жовтня, в місті Тетлі, розташованому в 140 кілометрах від Мехіко. Близько 19:00 жінка подзвонила в ресторан і замовила піцу додому. Через 40 хвилин вона знову подзвонила у піцерію і заявила, що кур'єр досі не прибув. Через деякий час вона зробила третій дзвінок: за даними видання, жінка була вкрай обурена запізненням.

Коли кур'єр прибув, господарі квартири почали його бити. Вони затягли його в будинок, зав'язали очі і зв'язали руки і ноги. Близько третьої години ранку чоловік спробував втекти, і тоді господар будинку почав завдавати йому удари ножем. Від поранення в шию кур'єр помер. Вбивці кинули тіло на пустирі, де його виявили у понеділок, через два дні після вбивства. Імена загиблого і злочинців не повідомляються.

Зараз ви читаєте новину «У Мексиці жорстоко вбили непунктуального рознощика піци». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути