неділя, 07 травня 2017 18:10

У медичній роті знайшли строковика у зашморгу

У медичній роті знайшли строковика у зашморгу
23-річного строковика Олександра Ткачова знайшли у зашморгу в медичній роті. Рідні переконані — його вбили. Фото - inews.sumy.ua

Солдата-строковика учбового центру під Харковом 23-річного Олександра Ткачова знайшли у зашморгу. Він повісився на власному ремені на сходовій клітці у медичній роті. Відслужив країні тільки дві доби. Родичі переконані — Олександра вбили.

"Він отримав повістку у день народження, наступного дня його призвали і забрали в частину. Радів, що йде служити, хотів захищати країну. У день смерті дзвонив, казав, що над ним знущаються, називають сепаратистом, бо він з Донбасу. Коли його привезли додому — був весь синій. Видно, що перед смертю били його", - каже сусідка загиблого Людмила, передає nnovosti.info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий ЗСУ покінчив життя самогубством

Слідство переконує, над Олександром ніхто не знущався, бо всі 80 призовників у частині із Луганської та Донецької областей. Остаточна причина смерті — самогубство. Те,що рідні вважають синцями — трупні плями.

"Хлопець був замкнутий. У нього була постійна нав'язлива ідея, що його може хтось образити, хтось може вчинити наругу з хлопців", - розповіла офіцер-психолог Мирослава Ляшук.

Аби заспокоїти солдата, командир забрав його до себе у кабінет. Там новобранець і спав перші дві ночі. Офіцери запідозрили психічні розлади. Тому відправили його у медичну роту. Але провести обстеження так і не встигли.

Поховали Олександра із усіма військовими почестями.

У Хмельницькому в прикордонній академії повісився 17-річний курсант. Днювальний знайшов його тіло у спортивній залі.

Зараз ви читаєте новину «У медичній роті знайшли строковика у зашморгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути