середа, 01 серпня 2012 11:27

У Луганській області знайдена дівчинка, яку викрали невідомі на мотоциклі

У Луганській області знайдена дівчинка, яку викрали невідомі на мотоциклі
Дівчинку знайшли живою і здоровою

У селищі Краснодон Краснодонського району Луганської області знайшли трирічну дівчинку, яку 30 липня викрали невідомі чоловік і жінка. Про це розповіла керівник відділу зі зв'язків з громадськістю ГУМВС у Луганській області Тетяна Погукай. За її словами, дівчинка була знайдена вчора близько 23.00 у будинку у викрадачів. З нею все гаразд, вона жива і здорова.

"Селище Краснодон знаходиться недалеко від селища Сімейкине, де жила дівчинка і звідки її вкрали. Ті чоловік і жінка, що її викрали - це сім'я. Чоловікові 48 років, жінці 43 роки. Мотиви викрадення дитини зараз з'ясовують слідчі", - сказала Погукай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Прикарпатті громадянин Чехії викрав власного сина

Як повідомлялося раніше, в Краснодонському районі Луганської області ввечері 30 липня чоловік і жінка вкрали трирічну дівчинку і відвезли на мотоциклі у невідомому напрямку.

Дівчинка живе зі своєю матір'ю, батьком і сестрою в селищі Сімейкине. Сім'я має низький достаток, батько раніше відбував покарання у виправній установі. У міліції не виключають, що викрадення могло бути пов'язано з кримінальним минулим батька. Єдиним очевидцем викрадення дівчинки був хлопчик 6 років, який проживає з нею по-сусідству. Як він розповів міліціонерам, викрадачі - чоловік і жінка, які під'їхали до них на мотоциклі, спочатку хотіли вкрасти його. Але йому вдалося втекти, і жінка зловила трирічну дівчинку.

Викрадачі на зв'язок з батьками дівчинки не виходили і не висували жодних вимог. Порушено кримінальну справу за ч 2 ст 115 - вбивство.

Зараз ви читаєте новину «У Луганській області знайдена дівчинка, яку викрали невідомі на мотоциклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути