Ексклюзиви
середа, 10 липня 2013 14:02

У лобовій аварії на Житомирщині розбились три людини
5

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Сьогодні вночі на Житомирщині через лобове зіткнення загинули три людини. Удар був  такої сили, що автівки перетворилися на купу металу.

Як розповіли у прес-службі ДАІ у Житомирській області, дорожня пригода трапилася о 3:10 ранку, недалеко від села Нова Борова.

За словами даішників, 29-річний житель Володимиро-Волинського району, на "Опелі" рухаючись у бік Коростеня, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався з автомобілем "ГАЗ-33021", за кермом якого сидів 49-річний житель Одеської області.

Удар був настільки потужним, що водій і два пасажира легковика загинули на місці. Ще одного пасажира доставили до лікарні.

"Чому водій "Опеля" виїхав на зустрічну смугу має з'ясувати слідство. У нього самого вже тепер не запитаєш. Дорога у тому місці рівна, без ям, все добре видно. І як результат, у тому місці дорожньо-транспортні пригоди не так і часто стаються", - розповів речник ДАІ у Житомирській області Микола Яцкевич.

Нагадаємо, кілька днів тому вранці на дорозі у Запорізькій області також загинули три людини. За попередніми даними, до трагедії призвела банальна людська необережність. Як зазначив прес-офіцер Запорізької ДАІ Максим Вертепний, через зіткнення загинули троє людей: це водій та двоє пасажирів "Мітсубіши".Крім того, ще двоє пасажирів (чоловік і жінка, - ред.) з цієї машини отримали травми, з якими їх доставили до Запорізької міської клінічної лікарні. Проте від госпіталізації згодом вони відмовились.

Зараз ви читаєте новину «У лобовій аварії на Житомирщині розбились три людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути