вівторок, 09 липня 2013 17:59

П'яний харківський даїшник після ДТП знімав штани і матюкався

П'яний харківський даїшник після ДТП знімав штани і матюкався

??У Мережі з'явилося відео п'яного даїшника, який влаштував ДТП у Харкові. На ньому зображений інспектор Валківського взводу обласної роти ДАІ Олександр Мартинов, який їхав за кермом ВАЗ-21093 і злетів у кювет.

Нагадаємо, аварія сталася на окружній, коли "дев'ятка" з'їжджала з мосту, але злетіла в кювет між відбійниками.

Водії, які кинулися на виручку, виявили, що за кермом сидів чоловік у формі старшого сержанта ДАІ. Проте чоловік став запевняти, що автомобілем керував не він, а його друг. Сержант ДАІ вів себе не адекватно, нецензурно висловлювався, зняв форму, а брюки надів навиворіт

У салоні, крім даішника, була подружня пара. Незважаючи на очевидне, друг запевняв, що саме він був за кермом. Поведінка пасажира шокувало десятки свідків - він зняв труси - єдине, що було на ньому, і пропонував вступити з ним у статевий зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний міліціонер злетів з дороги на Харківщині

Нагадаємо, на місце приїхав начальник обласної ДАІ Олександр Єршов, представники прокуратури. Мартинова збиралися відвезти на медобстеження, однак народ збунтувався і зажадав перевірити водія "на алкоголь" на місці події. Драгер показав наявність алкоголю рівну 2.04 проміле. Після цього Мартинова відправили до наркоцентру - очевидців туди не пустили лікарі. Машину забрав евакуатор.

"Завтра привселюдно на плацу в ДАІ начальник обласної ДАІ Єршов пообіцяв зірвати з Мартинова погони", - заявили активісти "Дорожнього контролю".

Увага! У відео присутня ненормативна лексика

 

Зараз ви читаєте новину «П'яний харківський даїшник після ДТП знімав штани і матюкався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути