вівторок, 24 липня 2012 06:41

У лісі під Єкатеринбургом знайдені останки 248 людських ембріонів

У лісі під Єкатеринбургом знайдені останки 248 людських ембріонів
ФОТО: 66.mvd.ru

Ембріони, знайдені в бочках в лісі в Свердловській області, виявилися відходами місцевих медустанов, причому, мабуть, відразу кількох.

Жителі Невьянськ району Свердловської області в неділю виявили в лісовому яру чотири пластикові бочки з людськими ембріонами, обробленими формальдегідом. Ембріони були помічені бирками.

Їх в п'ять разів більше попередніх даних. Всього виявлено 248 ембріонів, розповіли в прес-службі обласного главку. Всі ембріони поміщені в морг, де сьогодні буде проведено патологоанатомічне дослідження, після чого вирішиться питання про їх утилізації. Поліція направила запит до обласного МОЗ з проханням пояснити з якою організацією медичні установи укладали договір про утилізацію ембріонів. На бирках збереглися назви, щонайменше, чотирьох медустанов.

"Як виявилося, медичні біологічні відходи - це відходи, принаймні, трьох медичних установ з Єкатеринбурга, а не однієї лікарні. Складається враження, що організація, яка займається утилізацією цих відходів, не виконала вимоги, які їй висувалися", - повідомляє департамент інформаційної політики області.

Спільно з правоохоронними органами влади проводять перевірку з метою встановити, "яка організація займалася цим", наводяться в релізі слова першого заступника голови уряду Свердловської області Володимира Власова.

"Я думаю, найближчим часом це буде встановлено. І всі винні понесуть відповідне покарання: хтось - адміністративне, а хтось, якщо буде склад кримінального переслідування, - понесе кримінальну відповідальність", - вказав Власов. Він додав, що виявлення в лісі людських ембріонів - це "надзвичайний випадок".

Зараз ви читаєте новину «У лісі під Єкатеринбургом знайдені останки 248 людських ембріонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути