середа, 11 квітня 2018 10:44

У Кропивницькому зник спецпризначенець

У Кропивницькому зник спецпризначенець
Спецпризначенець 3 полку, учасник АТО 28-річний Денис Кравченко зник у Кропивницькому. Фото - Facebook Оксани Червоної

Вже тиждень немає жодної інформації про можливе місцезнаходження спецпризначенця 3-го полку, учасника АТО 28-річного Дениса Кравченка із Кропивницького.

Пішов з дому ще 4 квітня і досі не повернувся та не виходив на зв'язок із рідними. Телефон знаходиться поза зоною досяжності. Про це у Facebook повідомила волонтер Оксана Червона.

"Останній раз виходив на зв'язок о 22:00, 4 квітня. Імовірно міг бути в цей час в районі вул. Попова. Він не запойний аватар, який десь "загуляв". Не плекав думки вкоротити собі віку, а навпаки, мав багато планів на майбутнє", - написала волонтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишила записку та пішла з дому: у Києві шукають 12-річну дівчину

Денис офіційно перебуває в розшуку і вважається безвісти зниклим. Родичі, друзі, волонтери просять жителів Кропивницького повідомляти будь-яку відому про нього інформацію, що може допомогти у пошуку. Телефонувати можна на телефони дядька Дениса – 050 989 22 59, мами – 068 437 32 18, волонтерки Оксани Червоної 095 372 25 70 або на номер поліції "102".

Військовий Роман Савков, якого звільнили з полону, не виходить на зв'язок. Додому заїхав тільки на хвилину, взяв у матері грошей, деякі документи і поїхав у Київ. Після того від нього жодного дзвінка. Два номери телефона поза зоною досяжності.

Зараз ви читаєте новину «У Кропивницькому зник спецпризначенець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути