четвер, 15 березня 2012 09:00

У Криму під час обряду екзорцизму екстрасенсу вирізали очі

У Криму під час обряду екзорцизму екстрасенсу вирізали очі

Красноперекопськ сколихнула шокуюча новина - в центральну міську лікарню днями доставили жінку у вкрай важкому стані: вона була позбавлена зору - праве око вирізане, ліве намагалися видавити, кінцівки зламані. При цьому жінка не пам'ятає, що з нею сталося. Сусіди розповідають, що постраждала - місцевий екстрасенс і проводила в квартирі обряд екзорцизму - виганяла диявола з людини, пишуть Коментарі.

Як розповів головний лікар міськлікарні Красноперекопська Ігор Кульбачний, медики "швидкої", які виїхали за викликом, прийшли в жах від побаченого.

"У неї була закрита черепно-мозкова травма, праве око було відсутнє, ліве вичавлене - випирало з орбіти і не бачило, переламані кінцівки - вивих в правому ліктьовому суглобі, пошкодження пальців. Через те, що вона лежала без допомоги вдома, на правій кисті палець вже відмер, його довелося ампутувати, ще один палець, там, де були пошкоджені кісткові фаланги, теж довелося частково ампутувати. Вчора і сьогодні проводилась інтенсивна терапія, з шоку її вивели", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мозамбіку хлопцеві відрізали статеві органи і викололи очі, щоб продати шаману

За словами головлікаря, зараз офтальмологи намагаються зберегти жінці праве око, проте поки воно не реагує навіть на світло.

За словами медика, допомога лікарів знадобилася ще й гостю постраждалої - афганцю.

"Що між ними сталося, невідомо, це питання до міліції. У чоловіка була контузія, але ні в нарколога, ні у психіатра він не перебував. Зараз ми його відправляємо в супроводі міліціонерів і нашого психіатра в сімферопольську психлікарню. Він неадекватний - ховається, буйний, брикається, ми ввели йому заспокійливе, зібрали ще на дорогу - йому вже в машині будуть вводити заспокійливі препарати", - говорить Кульбачний.

Сусіди постраждалої розповіли, що жінка працювала на місцевому содовому заводі, а вдома проводила "магічні сеанси".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчинці відрубали голову під час жертвоприношення

"В той день з квартири доносилися завивання і молитви, говорять, у неї був чоловік, з якого вона виганяла диявола. Коли її виносили з квартири, там був повний розгром - не вціліло нічого - меблі вся розбиті, дверцята з холодильника зірвані, все порубано на дрібні шматки, навіть розетки вирвані. Це просто шок, в Красноперекопську про це тільки й говорять", - розповіли сусіди потерпілої.

У міліції офіційно підтвердили, що мешканка Красноперекопська 1971 року народження була доставлена в лікарню у важкому стані.

"Так, вона була виявлена в квартирі з тяжкими тілесними ушкодженнями, жінка засліплена, у неї струс і переломи. Жінка не може пояснити, що з нею сталося, каже, що нічого не пам'ятає. Міліція проводить весь комплекс заходів для якнайшвидшого розкриття цього злочину", - сказала начальник відділу зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в АРК Ольга Кондрашова.

Зараз ви читаєте новину «У Криму під час обряду екзорцизму екстрасенсу вирізали очі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути